TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

Kamera IP Netatmo Welcome NSC01-EU 4.0MP

Šifra: NSC01-EU
Netatmo Welcome je revolucionarna varnostna kamera z vgrajeno tehnologijo prepoznavanja obrazov. Kako deluje sistem prepoznavanja obrazov? Kamera začne takoj, ko zazna gibanje identificirati obraze, ki jih opazi in jih shranjuje znotraj aplikacije. Welcome postopoma spoznavamo z obrazi naših domačih tako da s preprostim klikom dodajamo posnete obraze profilom posameznih družinskih članov. Več kot je posnetkov posamezne osebe, močnejši je njen profil in posledično boljša in hitrejša identifikacija. Identificiramo lahko do 16 oseb.

Welcome nas ne nadleguje z neprestanimi opozorili, da je opazila znano osebo. Ko se bo ta vrnila domov, nas bo na to kamera opozorila in nato za nastavljen čas to osebo obravnavala kot da je doma. Če želimo lahko tudi onemogočimo opozarjanje in snemanje za izbrane osebe.

Kamera snema le takrat ko zazna gibanje, s čimer se izognemo uram posnetkov prazne sobe.

Namestitev in uporaba Welcome kamere je neverjetno preprosta. Z priloženim napajalnim adapterjem jo priključimo v standardno 220V vtičnico in kamera samodejno poišče lokalno brezžično WiFi omrežje in se nanj poveže. Kamero povežemo na splet tudi prek vgrajenega Ethernet priključka. Postavimo jo na mesto, ki gleda proti vhodu v objekt, da tako zagotovimo da bodo posneti vsi ki vstopijo.

Vsi posnetki in identifikacijski podatki se shranjuje izključno na lokalno MicroSD flash kartico v kameri. Na Netatmo cloud se prek enkriptirane povezave naloži le zaslonska slika (Screen shot) vsakega posnetka, na kateri je najbolj jasna fotografija vsake identificirane osebe. Kameri je priložena 8 Gb kartica, vstavimo lahko kartico z kapaciteto do 32 Gb. Na priloženo SD kartico se v povprečju shrani dobrih 100 ur posnetkov. Ko je kartica polna, začnejo novi posnetki prepisovati najstarejše.

Vzporedno lahko upravljamo z večjim številom Welcome kamer in dovolimo dostop neomejenem številu uporabnikov.

Netatmo Welcome mobilna aplikacija je na voljo brezplačno za iOS in Android telefone, tablice in ure (Apple Watch).

Kompatibilne verzije operacijskega sistema - iOS 8 oz. Android 4.3. Aplikacijo lahko naložimo na neomejene število naprav.

Z uporabo spletne aplikacije Netatmo lahko s kamero upravljate prek notesnika oz. namiznega računalnika (PC/Mac).

Kamera Welcome zajema zelo kvalitetne posnetke v Full HD 1080p H.264 formatu v širokem 130° kotu in omogoča snemanje v temi. Vgrajen je 4 MP video senzor. Vgrajen je tudi mikrofon za zajem zvoka.

V paketu je Welcome kameri priloženo vse kar potrebujete za montažo - USB in Ethernet kabel, napajalni adapter in 8Gb SD kartica.
Dimenzije kamere: 45 x 45 x 151 mm.
Kamera je namenjena notranji (Indoor) namestitvi.

Na zalogi: Preverite zalogo
Redna cena
229,99 €
Vaša cena
209,90 €
Prihranek
20,09 €
   Izdelek je bil umaknjen iz prodaje.

NOVO V PONUDBI