TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

STOL UVI Elegant Business v2

Šifra: UVI8000

UVI Chair Elegant Business je poseben UVI stol zasnovan z idejo uporabe v pisarniškem okolju. Posebna oblika naredi stol preprost in eleganten, hkrati pa ohranja vse funkcije in prednosti, ki jih imajo drugi UVI stoli. UVI Elegant Business se lahko prilagodi vsem potrebam, ki jih ima kdorkoli in je zaradi tega odličen stol za pisarne, kjer ima vsaka oseba svoje lastne preference, katerim se UVI Elegant Business brez problema prilagodi.


Elegant Business je v 2019 pridobil posodobitev v obliki gumba, preko katerega lahko natančno nastavimo podporo za ledveni predel.

Nastavljiva višinaUVI Elegant Business uporablja standardno CLASS-4 plinsko dvigalko. Plinska dvigalka omogoča prilagoditev višine stole za do 8 centimetrov z enostavnim potegom ročice.


Večnamenski mehanizemVečnamenski mehanizem omogoča, da prestavljate med tremi različnimi nastavitvami: prva nastavitev popolnoma onemogoča nagibanje stola, druga nastavitev omogoča nastavljanje stola do 30 stopinj, tretja nastavitev pa omogoča fiksno nastavljanje stola v katerem koli kotu želite.

Prilagodljivo naslonjalo za hrbetPotrebujete počitek po vsem tem delu ali si želite večje udobje ob gledanju filma? Naslonjalo za hrbet lahko v 4° korakih nagnete med 90° in 180°. Odkrijte kot, ki vam najbolje ustreza!

3D prilagodljiva naslonjala za rokeNaslonjala za roke o nastavljiva v treh dimenzijah. Da lažje odkrijete pravo pozicijo, imajo naslonjala za roke prilagodljiva višinsko, vodoravno in prav tako stransko pozicijo. Vrh naslonjala je tudi oblazinjen, kar zagotavlja dodatno udobnost in podporo, medtem ko delate ali igrate.

Kvalitetna poliuretanska penaVsi UVI stoli so napolnjeni s kvalitetno hladno oblikovano poliuretansko peno. Največja prednost uporabe poliuretanske pene je to, da ohranja svojo obliko, udobje in ohrani trdnost tudi po daljši uporabi.

Jekleni okvirUVI stol Elegant Business ima cevasti okvir kot osnovo. Okvir je narejen iz močne kovine, ki omogoča podporo do 185 kilogramov, brez lomljenja ali upogibanja.

Kakovostno umetno usnjeUVI stol Elegant Business je prekrit s kakovostnim umetnim usnjem, ki je grajen za obstoj in enostavno čiščenje. Omogoča dober, čist izgled in preprečuje poškodbe, tudi če se kaj polije po njem.

Nastavljiva podpora za hrbetUVI Elegant Business ima vgrajeno nastavljivo podporo za hrbet, katero nastavljate s preprostim obratom gumba. Z njim izberete, koliko izbokline v ledvenem delu.
Dodatna blazina za glavoUVI stol Elegant Business ima dodano blazino za oporo glave, ki bo poskrbela, da bo vaša glava vedno v udobnem položaju. Dizajn blazine je čist in eleganten ter s tem idealen za katerokoli pisarno.Hitre specifikacijeMaksimalna nosilnost
185 kg


Naslonjalo za roke
3D


Prilagoditev višine
Do 8 cm


Mehanizem
Butterfly


Prilagajanje naslonjala za hrbet
Do 180 stopinj


Prilagajanje nagiba
Do 25° stopinj


Pena
Vrhunska in mehka PU pena


Material
Umetno usnje


Garancija
2 leti


Velikost paketa
81 x 66 x 35 cm


Teža paketa
26,5 kg


SKU
UVI8000N
Na zalogi: Preverite zalogo
Redna cena
329,90 €
Vaša cena
316,70 €
Prihranek
13,20 €
Izdelek je bil dodan v košarico desno zgoraj.

NOVO V PONUDBI