TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

STOL UVI Focus 2019 - pisarniški

Šifra: UVIB001

UVI Chair Focus je stol, ki je namenjen uporabi predvsem v pisarni ali pa konferenčnih prostorih. Je elegantno in minimalistično izdelan in tako se bo odlično prilegal prav vsakemu delovnem prostoru. 

UVI Chair Focus odstopa od ostalih stolov s tem, da ima nastavljivo dolžino sedala za 5 cm, kar omogoči naslednji nivo prilagodljivosti in udobnosti. Dodatno ima sedalo še možnost zaklepa in odklepa nagibanja, skupaj z naslonjalom, kot tudi možnost nastavitve trdote nagiba.
Nastavljiva višinaUVI Focus uporablja standardno CLASS-4 plinsko vzmet. Plinska vzmet omogoča prilagoditev višine stola do 10 centimetrov, z enostavnim potegom ročice.

Multifunkcijski mehanizemMultifunkcijski mehanizem omogoča, da prestavljate med tremi različnimi  nastavitvami: prva nastavitev popolnoma onemogoča nagibanje stola, druga nastavitev omogoča nastavljanje stola do 30 stopinj, tretja nastavitev pa omogoča fiksno nastavljanje stola v katerem koli kotu želite.Nastavljiva dolžina sedala


UVI Focus omogoča premik sedala, naprej in nazaj, do 5 centimetrov. Tako lahko dolžino sedala prilagodite svojim potrebam in si zagotovite maksimalno udobje.
Nastavljiva ledvena podpora


UVI Focus ima posebno podporo hrbtnega dela, ki služi tudi kot ledvena podpora in pomaga pri pravilnem sedenju. Nastavljivost po višini zagotavlja možnost pravilnega sedenja.Nastavljiva naslonjala za roke


Naslonjala za roke so prilagodljiva po višini in tako si lahko hitro in enostavno prilagodite položaj rok, za maksimalni izkoristek vaše delovne osredotočenosti.Kvalitetna mrežna prevleka


UVI Focus uporablja močno mrežno blago, ki lahko diha in vas ohranja hladne, tudi ko je vroče. Močno mrežno blago je odlična izbira za kogarkoli, ki se veliko poti ali pa sedi v okolju, kjer je temperatura višja od povprečja.
Nastavljivo vzglavje


UVI Focus ima posebno vzglavje, katero lahko nastavljate po višini in položaju.
Hitre specifikacijeMaksimalna nosilnost
150 kg


Naslonjali za roke
Nastavljivi po višini


Prilagoditev višine
Do 10 cm


Mehanizem
Multifunkcijski


Prilagajanje naslonjala za hrbet
Da


Prilagajanje nagiba
Da


Pena
Vrhunska in mehka PU pena


Material
TkaninaGarancija
2 leti


Velikost paketa
81 x 66 x 35 cm


Teža paketa
26,5 kg


SKU
UVIB001

Več si lahko preberete na: UVICHAIR.com
Na zalogi: Preverite zalogo
Redna cena
309,99 €
Vaša cena
297,59 €
Prihranek
12,40 €
Izdelek je bil dodan v košarico desno zgoraj.

NOVO V PONUDBI