TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

STOL UVI Sport XL White

Šifra: UVI9000

UVI Sport XL je najmočnejši UVI stol! Ustvarjen je bil za vsakogar, ki je večji in močnejši od povprečne osebe. Tako je Sport XL okrepljen z jeklenim okvirjem in je malo širši, višji in trdnejši. Ampak ne skrbite, kljub temu da je Sport XL močnejši, je še vedno zelo fleksibilen in se bo zlahka prilagodil vsem vašim potrebam. Če ste višja ali močnejša oseba, oziroma par, ki rad sedi skupaj na enem stolu, potem je Sport XL prava izbira za vas!

Nastavljiva višinaUVI Sport XL uporablja standardno CLASS-4 plinsko dvigalko. Plinska dvigalka omogoča prilagoditev višine stola za do 6 centimetrov z enostavnim potegom ročice.


Večnamenski mehanizemVečnamenski mehanizem omogoča, da prestavljate med tremi različnimi nastavitvami: prva nastavitev popolnoma onemogoča nagibanje stola, druga nastavitev omogoča nastavljanje stola do 30 stopinj, tretja nastavitev pa omogoča fiksno nastavljanje stola v katerem koli kotu želite.

Prilagodljivo naslonjalo za hrbetPotrebujete počitek po vsem tem delu ali si želite večje udobje ob gledanju filma? Naslonjalo za hrbet lahko v 4° korakih nagnete med 90° in 180°.  Odkrijte kot, ki vam najbolje ustreza!

4D prilagodljiva naslonjala za rokeNaslonjala za roke so nastavljiva v treh dimenzijah. Da lažje odkrijete pravo pozicijo imajo naslonjala za roke prilagodljiva višinsko, vodoravno in prav tako stransko pozicijo. Vrh naslonjala je tudi oblazinjen, kar zagotavlja dodatno udobnost in podporo medtem ko delate ali igrate.

Kvalitetna poliuretanska penaVsi UVI stoli so napolnjeni s kvalitetno hladno oblikovano poliuretansko peno. Največja prednost uporabe poliuretanske pene je ta, da ohranja svojo obliko, udobje in ohrani trdnost tudi po daljši uporabi.

Jekleni okvirUVI stol Sport XL ima cevasti okvir kot osnovo. Okvir je narejen iz močne kovine, ki omogoča podporo do 185 kilogramov, brez lomljenja ali upogibanja.

Kakovostno umetno usnjeUVI stol Sport XL je prekrit s kakovostnim umetnim usnjem, ki je grajen za obstoj in enostavno čiščenje. Stolu daje eleganten, čist izgled in preprečuje poškodbe, tudi če se po njem kaj polije.

Podpora za glavo in ledveni delUVI stol Sport XL uporablja nastavljivo podporo za glavo in ledveni del. Ledvena podpora vam omogoči, da dosežete idealno pozicijo za sedenje in zagotavlja,da ne preobremenite hrbta. Blazina za glavo pa nudi dodatno podporo.Hitre specifikacijeMaksimalna nosilnost
185 kg


Naslonjalo za roke
4D


Prilagoditev višine
Do 6 cm


Mehanizem
Butterfly


Prilagajanje naslonjala za hrbet
Do 180 stopinj


Prilagajanje nagiba
Do 25° stopinj


Pena
Vrhunska in mehka PU pena


Material
Umetno usnje


Garancija
2 leti


Velikost paketa
83 x 66 x 36 cm


Teža paketa
28 kg


SKU
UVI9000


Več si lahko preberete na: UVICHAIR.com
Na zalogi: Preverite zalogo
Redna cena
369,99 €
Vaša cena
355,19 €
Prihranek
14,80 €
Izdelek je bil dodan v košarico desno zgoraj.

NOVO V PONUDBI