TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

Learning Resources igrača Design & Drill (062562)

Šifra: 062562
Drill Activity Center EI-4112

Komplet Learning Resources vključuje 10 dvostranskih projektnih kartic, 120 plastičnih vijakov, vrtalnik, izvijač in univerzalni ključ, ki otrokom od 3. leta dalje omogoča ustvarjalno igro, ki spodbuja in razvija motorične sposobnosti. Upoštevajte: za napajanje vrtalnika so potrebne 3 baterije AA, ki jih je treba kupiti posebej.



Razvoj prek igre

Dejavnosti z majhnimi elementi, kot so vijaki in sorniki, zahtevajo koordinacijo oči in rok, kar otrokom omogoča, da z uporabo kompleta učnih virov razvijejo svoje motorične sposobnosti. Medtem vrtalnik s svojimi različnimi priključki uvaja mlade v osnove strojništva in mehanike ter jih spodbuja k učenju skozi praktične dejavnosti. Druga prednost je sposobnost samostojnega reševanja problemov - otroci se naučijo sprejemati odločitve z izbiro ustreznega nastavka za vijak in ustvarjanjem vzorcev.



Igrišče za domišljijo

Komplet učnih virov vključuje skupaj 10 dvostranskih projektnih kartic, ki otrokom omogočajo ustvarjanje lastnih modelov in sledenje vzorcem, kar spodbuja njihovo domišljijo in ustvarjalne sposobnosti. Poleg tega sledenje vzorcem na projektnih karticah otroke nauči razumeti in slediti navodilom, hkrati pa razvija njihovo sposobnost koncentracije in potrpežljivosti.



V kompletu:

Deska x1
Vrtalnik in izvijač x1
Ročni izvijač x1
Nastavek za svedre x1
Ploščata konica svedra x1
Univerzalni ključ x1
Plastični vijak x120
Dvostranska projektna kartica x10
Priročnik z navodili x1


Proizvajalec
Učni viri
Model
EI-4112
Priporočena starost
Za otroke, stare 3 leta in več



Na zalogi: Preverite zalogo
Redna cena
52,01 €
Vaša cena
49,93 €
Prihranek
2,08 €
Izdelek je bil dodan v košarico desno zgoraj.

NOVO V PONUDBI