TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

Learning Resources igrača Super Sorting Pie (062548)

Šifra: 062548
Igrača za razvrščanje (pita)

Ta igrača pomaga razviti zgodnje matematične spretnosti in vadi kategorizacijo oblik in sadja. V paketu so tudi kartončki, ki bodo otroku služili kot nasveti in pinceta za podporo motoričnega razvoja. Igrača odlično združuje izobraževanje z zabavo - otrok se uči in raste med igro ter odkriva matematične operacije in prepoznavanje oblik. Izdelek je namenjen otrokom od 3. leta naprej.



Združite učenje z zabavo

Kartice v kompletu omogočajo razvrščanje sadja po različnih kriterijih. Posledično se otrok nauči prepoznavanja sadja, njegove barve in količine. Starši lahko otroka prosijo, naj pokaže določeno sadje ali na pito razporedi ustrezno število kosov. Druge vaje lahko vključujejo prepoznavanje neujemajoče se figurice med tistimi, ki so postavljene v isti predel, ali povezovanje sadja z barvo, risbo na kartici. Starš/učitelj lahko tudi prosi otroka, da prešteje določeno število figuric. Obstaja veliko možnosti, ki omogočajo prilagajanje nalog otrokovi ravni in interesom.



Podpora motoričnemu razvoju

Pinceta, ki je del seta, pomaga pri razvoju motoričnih sposobnosti pri otrocih. Otroci lahko s pinceto prenašajo sadje z enega mesta na drugo, kar izboljša njihovo natančnost in motorično koordinacijo. To so pomembne veščine, ki so pomembne v vsakdanjem življenju.



Vključeno v komplet

60 figuric sadja (v 5 barvah)
pita s pokrovom in predelki
obojestranske kartice za razvrščanje x3
pinceta x 2


Proizvajalec
Učni viri
Model
LER 6216
Primerno za
otroci 3+



Na zalogi: Preverite zalogo
Redna cena
32,63 €
Vaša cena
31,32 €
Prihranek
1,31 €
Izdelek je bil dodan v košarico desno zgoraj.

NOVO V PONUDBI