TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

Learning Resources igrača za učenje kodiranja Artie 3000 (062557)

Šifra: 062568
Robot za učenje kodiranja Artie 3000 EI-1125.

Podarite svojemu otroku igračo, ki mu ne bo le prinesla veliko zabave, temveč mu bo omogočila tudi, da se nauči nekaj novega in razvije svojo ustvarjalnost. Robot Artie 3000 olajša učenje kodiranja – s programiranjem prek spletnega mesta, ki je preprosto za uporabo, ga lahko mali uporabniki pripravijo do risanja različnih oblik. To je pravo polje za domišljijo – zanimivo bo videti, kakšna ideja se bo porodila vašemu otroku! Za upravljanje naprave ne potrebujete interneta – potrebujete le računalnik ali tablico. V kompletu so robot in 4 barvni flomastri. Omeniti velja, da je vmesnik izdelka v angleščini. To je lahko odlična priložnost za ponavljanje jezika – tako za otroke kot za starše! Igrača je namenjena uporabnikom, starim 7 let in več.



Učenje skozi igro

Robot Artie 3000 je odlična pomoč pri učenju osnov kodiranja, geometrije, matematike in analitičnega razmišljanja. Vse kar morate storiti je, da ga povežete z računalnikom, prenosnikom ali tablico prek Wi-Fi-ja, nato pa obiščete namensko spletno mesto z uporabniku prijaznim programskim vmesnikom. S premikanjem razpoložljivih kock lahko otrok poskrbi, da se robot premakne naprej, nazaj, levo ali desno ter dvigne ali spusti marker. Tako bo Artie 3000 risal različne oblike in črke! Ustvarjeno kodo lahko kadarkoli preizkusite tudi s simulatorjem in se tako izognete morebitnim napakam. Še več, na voljo so 4 zabavni načini – privzete oblike, igre, barvanje in brezplačno kodiranje.



Preprosti in napredni načini uporabe

Artie 3000 je mogoče programirati na več načinov. Mlajši otroci lahko ustvarijo zaporedja robotovih gibov z uporabo razpoložljivih blokov – samo povlecite in jih postavite v pravilnem vrstnem redu. Je pa proizvajalec pripravil tudi nekaj za naprednejše uporabnike. Artie 3000 deluje z dodatnimi aplikacijami za kodiranje, kot je Point & Click, Blockly, Snap!, Python ali JavaScript, na primer. Tako se lahko vaš otrok nauči osnov programiranja enostavno in zabavno!



Vključeno

Robot
4 barvni označevalci


Proizvajalec
Učni viri
Ime
Artie 3000
Model
EL-1125
Napajanje
4x AA baterije (niso vključene)
Jezik vmesnika
Angleščina
Starost otroka
7+



Na zalogi: Preverite zalogo
Redna cena
84,65 €
Vaša cena
81,26 €
Prihranek
3,39 €
Izdelek je bil dodan v košarico desno zgoraj.

NOVO V PONUDBI