TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

Learning Resources igrača za učenje kodiranja Coding Critters Rumble & Bumble (062566)

Šifra: 062566
Kodiranje Critters Rumble & Bumble Learning Resources LER 3082

Pokažite otroku, da je učenje lahko popolna zabava! The Rumble & Bumble kit iz Learning Resources pomaga razviti veščine, kot so osnovno programiranje, analitično razmišljanje in reševanje problemov. Vključuje robota v obliki dinozavra, ki ga je mogoče programirati z vgrajenimi gumbi, ter več dodatnih elementov, vključno z manjšim dinozavrom, kodirnimi karticami, kamenčki in majhnim toboganom. V paketu boste našli tudi knjižico s kratkimi zgodbami in idejami za ustvarjanje kod. Igrača je namenjena otrokom od 4. leta naprej.



2 načina predvajanja, med katerimi lahko izbirate

Dinozaver v kompletu ponuja 2 načina igranja, med katerimi lahko izbirate. V načinu za predvajanje se lahko otrok prosto igra z njim – s pomočjo posameznih gumbov mu lahko na primer dajo priboljške, ga pripravijo do plesa, ga božajo ali dajo spat. Obstaja tudi način kodiranja, v katerem se gumbi uporabljajo za programiranje naprave. Z njimi lahko kodirate zaporedje do 30 korakov, ki dinozavru omogočijo premikanje po vnaprej določeni poti.



Igrišče za domišljijo

Komplet ne vključuje samo robota, ampak tudi več okoljskih elementov igrače in manjšega dinozavra. Torej, lahko ustvarite fantastično igrišče! Poleg tega knjižica, ki je vključena v paket, ponuja več zanimivih zgodb in idej, kako rešiti različne težave s pravo kodo. Vse to zagotavlja, da otrokom ne bo dolgčas!



V škatli

Kodiranje robota dinozavra
Majhen dinozaver
Gradbeni elementi okolja
Knjižica
Kodirne kartice


Blagovna znamka
Učni viri
Ime
Coding Critters Rumble & Bumble
Model
LER 3082
Napajanje
3x AAA baterije (niso vključene)
Otrokova starost
4+



Na zalogi: Preverite zalogo
Redna cena
52,01 €
Vaša cena
49,93 €
Prihranek
2,08 €
Izdelek je bil dodan v košarico desno zgoraj.

NOVO V PONUDBI