TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

Learning Resources igrača za učenje kodiranja Pyxel Coding Pet (062574)

Šifra: 062574
Robot za kodiranje Pyxel EI-1130 Learning Resources.

Interaktivni pes Pyxel podjetja Learning Resources je inovativna izobraževalna igrača, ki otrokom olajša začetek programske avanture s pomočjo intuitivnega vmesnika Blockly ali Python. Bloki vizualne kode omogočajo hitro razumevanje osnovnih programskih konstrukcij. Robot uči logičnega razmišljanja, najmlajše pa spodbuja k izobraževanju skozi igro. Poleg tega vmesnik v angleščini omogoča tako otrokom kot staršem vadbo tujega jezika. Igrača je namenjena otrokom, starim 8 let in več.



Razvijanje naprednih veščin

Blockly Pyxel s svojim intuitivnim programskim jezikom ponuja preprost način za razumevanje logike kodiranja z vlečenjem in spuščanjem blokov kode. Otroci lahko razvijejo svoje sposobnosti, se pripravijo na pravo programiranje ter razvijejo analitično razmišljanje in sposobnosti reševanja problemov. Bolj predani uporabniki imajo možnost uporabe Pythona.



Brezžična ustvarjalnost

Pyxel je opremljen z varnim, z geslom zaščitenim Wi-Fi, ki omogoča brezžično programiranje in posodobitve. Ta funkcija omogoča otrokom interakcijo z robotom na sodoben in varen način brez potrebe po kablih.



Interakcija in nadzor

Z uporabo priloženega daljinskega upravljalnika Code Activator lahko otroci upravljajo Pyxel in izdajo do 6 ukazov na daljavo. Sposobnost takojšnjega prenosa kode v dejanja razvije sposobnost predvidevanja in analiziranja posledic svojih dejanj.



Programiranje z barvami

Robot Pyxel je opremljen z diodami LED, ki jih lahko otroci programirajo za spreminjanje barv glede na izvedena dejanja. Programiranje barvnih sprememb in zaporedij svetlobe razvija razumevanje osnov elektronike.



Senzorji in reakcije

Interaktivni pes Pyxel je opremljen s senzorji zvoka, dotika in bližine za interaktivno igro. Robot se odziva na hrup, dotik in spremembe v okolju, otroke uči osnov avtomatizacije in reaktivnega programiranja ter nudi praktičen uvod v svet avtomatizacije in umetne inteligence.



Čustva in samoizražanje

Pyxel lahko izraža čustva s programirljivo obrazno mimiko, s čimer otrokom omogoča raziskovanje čustvene plati tehnologije ter jih uči empatije in razumevanja neverbalnih signalov. Božanje robota povzroči, da pokaže veselje, kar dodatno podpira razvoj socialnih veščin.


 


Zvok in komunikacija

Igrača ima vgrajen zvočnik, ki uporabniku omogoča programiranje zvokov ali besed, kar v interakcijo s Pyxelom vnese akustični element. Otroci se naučijo, kako je lahko zvok del programiranja stroja in komunikacije z uporabnikom.



Gibanje in odziv

Otroci lahko programirajo Pyxelova gibanja, vključno z mahanjem z repom, kar omogoča fizično predstavitev kode v akciji. Ta praktična izkušnja s kodiranjem gibanja ni samo zabavna, ampak tudi razvija razumevanje vzroka in posledice.



Vključuje:

Robot za učenje kodiranja Pyxel z integriranim Wi-Fi
Daljinski upravljalnik Code Activator
Kabel mikro USB
Vodnik


Proizvajalec
Učni viri
Model
EI-1130
Zasnovan za
otroci od 8 let
Višina
19 cm
Dolžina
22 cm
Napajanje za daljinski upravljalnik Code Activator
2 AAA bateriji (nista vključeni)
Povezljivost
Vgrajen Wi-Fi (zaščiten z geslom)
Programski jeziki
Blockly in Python
Uporabniški vmesnik
Dostopno prek tablice ali računalnika
Jezik vmesnika
Angleščina



Na zalogi: Preverite zalogo
Redna cena
156,05 €
Vaša cena
149,81 €
Prihranek
6,24 €
Izdelek je bil dodan v košarico desno zgoraj.

NOVO V PONUDBI