TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

Learning Resources igrača za učenje kodiranja Scamper & Sneaker (062590)

Šifra: 062590
Igra Scamper & Sneaker za učenje kodiranja

Scamper and Sneaker bosta vašega otroka uvedla v svet programiranja brez zaslona. Komplet najmlajše uporabnike uči kritičnega razmišljanja in samostojnega reševanja problemov. Poleg tega pomaga razumeti osnove STEM (znanost, tehnologija, inženirstvo in matematika). Poleg tega priložena knjiga opisuje dogodivščine Scamperja in Sneakera, kar olajša učenje programiranja.



Učenje kodiranja za najmlajše

Otroci lahko ustvarijo lastna zaporedja z uporabo odtisov mačjih šap. Poleg tega kartonski okraski omogočajo ustvarjanje edinstvene igralne kulise. Poleg tega se s prejo in toboganom otroška soba spremeni v mini igrišče. Možnost ustvarjanja zaporedij do 30 korakov omogoča razvijanje domišljije in ustvarjalnosti.



Igraj in se uči v enem

Vsak s kodiranjem povezan izziv v knjižici se razvije v zabaven komplet Coding Critters. Obstaja možnost programiranja Scamperja za igranje skrivalnic, lovljenje metuljev itd. Poleg sledenja izzivom, povezanim s kodiranjem v knjižici, lahko otrok ustvari tudi lastne kode. Coding Critters so tudi interaktivni ljubljenčki — s pritiskom na Scamperjev nos se aktivira način igranja, kjer ga lahko otrok hrani, boža in skrbi zanj.




 


Proizvajalec
Učni viri
Primerno za
Otroci 4+
Moč
3 baterije AAA (niso vključene)



Na zalogi: Preverite zalogo
Redna cena
52,01 €
Vaša cena
49,93 €
Prihranek
2,08 €
Izdelek je bil dodan v košarico desno zgoraj.

NOVO V PONUDBI