TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

Learning Resources mikroskop GeoSafari (062553)

Šifra: 062553
GeoSafari mikroskop

Naj vaš otrok odkrije fascinanten svet znanosti z mikroskopom GeoSafari Jr. Izdelek je namenjen mladim raziskovalcem, starim 3 leta in več. Z uporabo mikroskopa otroci razvijajo sposobnosti opazovanja, koncentracije in natančnega dela z instrumenti. To je odličen način za spodbujanje radovednosti in samostojnega raziskovanja ter učenja. Mikroskop jim omogoča tudi pridobivanje znanstvenih spoznanj in izboljšanje finih motoričnih sposobnosti.



Po meri najmlajših

Ena od edinstvenih lastnosti tega mikroskopa sta dva velika okularja, ki otroku omogočata prosto opazovanje vzorcev, pri čemer mu ni treba zapreti enega očesa. Tako je gledanje skozi mikroskop še udobnejše in dostopnejše za najmlajše raziskovalce.



Prilagoditev ostrenja

Funkcija prilagajanja fokusa vam omogoča preprosto prilagajanje fokusa mikroskopa, tako da so predmeti prisotni v pravem položaju in popolnoma uravnoteženi tako levo kot desno. To vašemu otroku omogoča, da se osredotoči na svoje raziskovanje brez skrbi za ostrino slike.



Vgrajena osvetlitev

Mikroskop Learning Resources GeoSafari Jr. je opremljen z LED osvetlitvijo, ki odlično osvetli predmete in omogoča še boljše opazovanje drobnih podrobnosti. Je popolno orodje za približevanje neverjetnega mikrosveta, ki je neviden s prostim očesom.




Proizvajalec
Učni viri
Model
EI-5112
Primerno za
otroci 3+
Napajanje
AAA baterija x3 (ni vključena)
Dimenzije
18 × 21 cm



Na zalogi: Preverite zalogo
Redna cena
28,55 €
Vaša cena
27,41 €
Prihranek
1,14 €
Izdelek je bil dodan v košarico desno zgoraj.

NOVO V PONUDBI