TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

Learning Resources ploščice za učenje matematičnih ulomkov (062587)

Šifra: 062587
Ploščice za učenje ulomkov

Učenje otrok ulomkov in operacij s števili je lahko za starše izziv. Mavrični ulomek Ploščice otrokom olajšajo razumevanje s pomočjo praktičnih izkušenj z modeli ulomkov. Poleg tega otrokom pomagajo hitreje razumeti koncept enakovrednih ulomkov ter operacij seštevanja in odštevanja. Set je primeren za otroke stare 7 let in več – lahko ga uporablja več uporabnikov. V ta namen uporabite list za barvanje na koncu vodnika.



Enostavno učenje ulomkov

Mavrični ulomek Ploščice so primerne za otroke od 7. leta naprej. Uporabne so ne le doma, ampak tudi v šoli, otroci pa lahko vaje izvajajo individualno, v paru ali skupini. Priročnik, ki je priložen embalaži, poleg vaj vsebuje tudi predloge za starše in učitelje.



Širok nabor vaj

Vodnik, ki je priložen embalaži, vsebuje navodila za vsako od razpoložljivih vaj. Cilj vaje Fraction Names je naučiti otroke prepoznati imena posameznih ulomkov, predstavljenih na pisanih ploščicah, medtem ko je Fraction Rummy igra s kartami, ki vadi prepoznavanje ulomkov, predstavljenih v obliki pisanih tortnih grafikonov ali kvadratov. V naslednjih vajah se otroci učijo zapisovati posamezne ulomke, ugotavljati, kateri so večji/manjši, ter reševati matematične operacije, kot sta seštevanje in odštevanje.



Vključeno v komplet

2 lista nalepk

Bela tabla




Pisani drobci x51




Vodnik





Proizvajalec
Učni viri
Primerno za
otroci 7+
Število kosov
51
Število vaj
9



Na zalogi: Preverite zalogo
Redna cena
16,31 €
Vaša cena
15,66 €
Prihranek
0,65 €
Izdelek je bil dodan v košarico desno zgoraj.

NOVO V PONUDBI