TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

Adapter USB-C = SATA za 2,5" trdi disk OTG 50cm črn Ugreen (70554)

Šifra: 875542
USB-C 3.0 adapter za 2,5" pogon SATA
Presenetite se z bliskovito hitrim in stabilnim prenosom podatkov med napravami z vrati USB-C in 2,5" SATA. Adapter Ugreen nudi podporo za izjemno velike kapacitete, do največ 10 TB. Združljiv s pogoni SATA HDD in SATA SSD je zagotovo za poenostavitev vaših dnevnih rutin, razširitev vaših možnosti in zagotavljanje neomejene svobode delovanja.


Veliko funkcij
Adapter CM308 bo enostavno izboljšal delovanje in delo vašega diskovnega pogona ter vam omogočil kopiranje in pridobivanje različnih datotek brez kakršnih koli težav. Svoje najljubše serije, filme in glasbo lahko posnamete in varnostno kopirate kadarkoli, brez kakršnih koli omejitev. Je tudi odlična rešitev za močno razširitev pomnilnika vašega računalnika.


Udobno delovanje
Izjemno intuitivna namestitev vam omogoča hitro in učinkovito povezavo vaše konzole, usmerjevalnika, prenosnika ali TV-ja. Zahvaljujoč pogosto uporabljenim konektorjem boste pridobili možnost delovanja v operacijskih sistemih Windows 10/8/7, Mac OS in Linux. Mobilni pripomoček dodatno podpira funkcijo OTG, ki omogoča enostavno povezavo SSD diska neposredno z vašim telefonom, brez potrebe po pretvorniku.


Izdelava
Večnamenski adapter Ugreen je opremljen z vzdržljivim, a prilagodljivim, visokokakovostnim kablom USB. Širok nabor varnostnih funkcij služi za zaščito vašega pogona in povezane opreme, kar zmanjšuje tveganje pregrevanja, kratkega stika ali previsoke tokovne napetosti. Vse to z namenom čim boljšega in predvsem stabilnega prenosa podatkov.


Specifikacija



Znamka
Ugreen

Model
CM308

Vmesnik
USB-C 3.0

Kompatibilnost
2,5” HDD/SSD

Hitrost prenosa
5 GB/s

barva
Črna

Dolžina žice
50 cm




tabela{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper> table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
-->


Na zalogi: DA
Redna cena
15,29 €
Vaša cena
13,61 €
Prihranek
1,68 €
Izdelek je bil dodan v košarico desno zgoraj.

NOVO V PONUDBI