TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

Optični čitalec Fujitsu fi-7260

Šifra: FI-7260
Skener Fujitsu fi-7260 omogoča hitro digitalizacijo podatkov z ADF podajalnikom, ki samodejno premika dokumente rezličnih oblik in velikosti. Vgrajena ploskovna enota pa omogoča varno in zanesljiv skeniranje občutljivih in vezanih dokumentov.

Izboljšana različica Fujitsu skenerjev, od katere lahko pričakujete še večjo zmogljivost in zanesljivost. Funkcije, ki odlikujejo fi-7260 skener je zmožnost hitrega skeniranje do 60 listov oziroma 120 strani na minuto ter 80-listnega podajalnika papirjev, ki temelji na napredni tehnologiji in samodejno premika dokumente različnih oblik in velikosti.

PREDNOSTI fi-7260 SKENERJA:

Najboljši v svojem razredu glede stroškovne učinkovitosti. Fujitsu fi-7260 skenira barvne A4 dokumente pri hitrosti 60 ppm / 120 ipm in tako ponuja neprekosljivo stroškovno učinkovitost.
Velik volumen podajalnika. Na podajalnik lahko položite do 80 strani in tako hitro digitalizirate velike količine dokumentov.
Vmesnik visoke hitrosti. Skener podpira USB 3.0 za prenose podatkov med skenerjem in računalnikom v visoki hitrosti.
Opremljen z LCD zaslonom. LCD je na operativni plošči za prikaz nastavitev operacij skeniranja, število skeniranih strani in statusa napak. Uporablja se za enostavni pregled statusa skenerja.
Funkcija zaščite papirja z zaznavanjem zvoka zagozdenja. Funkcija zaščite papirja zmanjša tveganje, da bi se dokumenti poškodovali, s tem da zaustavi skeniranje takoj, ko zazna zvok zagozdenja papirja.
Zmanjšanje zamika dokumenta – stabilen mehanizem za podajanje dokumentov. Skener je opremljen z “Skew Reducer” za zagotavljanje poravnanega podajanja tudi mešane serije majhnih ali tankih dokumentov. Ta funkcija zmanjša zamik dokumentov in s tem minimalizira manjkanje robov skeniranih dokumentov.
Izboljšana učinkovitost priprav na skeniranje. Skener lahko opravlja »paketno skeniranje«, ki vam omogoča skeniranje dokumentov različne debeline in velikosti naenkrat, kar poenostavi proces sortiranja dokumentov pred skeniranjem.
Manj dela zaradi podajanjem več dokumentov hkrati oz. »multifeed«. Skener ima vgrajen ultrazvočni senzor, ki natančno zazna, če sta bila hkrati podana dva ali več dokumentov. Zaznava več dokumentov je zanesljiva tudi pri skeniranju dokumentov različne debeline in velikosti. Zaradi te funkcije imate manj dela zaradi napak pri podajanju več dokumentov hkrati.
Pametna funkcija podajanja več dokumentov hkrati (Multifeed). Kadar je papir enake velikosti prilepljen na določeni lokaciji na strani, pametna funkcija Multifeed omogoči skenerju, da prepozna lokacijo priloženega papirja. To omogoča skeniranje brez ustavitev zaradi zaznavanje vsakega priloženega papirja kot »multifeed«.
Napredna funkcija obdelave slik. Funkcija samodejne zaznave prepozna vsebine slik kot barvne ali črno-bele. Ta funkcija vam prihrani težave zaradi spreminja nastavitev za vsako skeniranje.
Centralizirano upravljanje več skenerjev. Komplet »Scanner Central Admin« aplikacije vam omogoča , da upravljate več skenerjev skupaj. Na primer, lahko posodobite nastavitve in gonilnike skenerja ali spremljate status delovanje vsakega skenerja.
Novi gonilniki in programska oprema za zajemanje slik
PaperStream IP – obdelava in izboljšava slik do vrhunske kvalitete. PaperStream IP predstavlja popolnoma nov tip gonilnika za serijo fi, ki temelji na TWAIN / ISIS standardu. Uporabnikom ni potrebno skrbeti glede posameznih parametrov skeniranja, ampak lahko prilagodijo le parametre, ki ustrezajo njihovim potrebam na določenih delovnim mestih. PaperStream IP z izboljšano črno-belo obdelavo lahko različne dokumente samodejno in enostavno pretvori v slikovne podatke, ki so primerni za OCR (Optical character recognition). Tako ustvari slikovne podatke visoke kakovosti, brez prehodnih nastavitev skeniranja.
PaperStream Capture – optimizira skeniranje serije. Izboljšani PaperStream Capture je aplikacija za skeniranje in upravljanje skeniranih podatkov preko skenerjev fi serije. Ne glede na to, ali je to prilaganje nastavitev skeniranja ali skeniranja serij, lahko vse naloge izpolnite z enostavnim in uporabniku prijaznim vmesnikom. S celovito povezavo s Paperstream IP lahko hkrati izvajate obdelave slik visoke kvalitete in skeniranje serij.
Skeniranje brošur in drugih majhnih knjižic. Skener ima vgrajeno ploskovno enoto (flatbed) s stekleno površino, ki lahko skeniran tanke dokumente ali tanjše knjige, ki jih je nemogoče skenirati z ADF skenerjem (samodejni podajalnik).


Na zalogi: DA
Redna cena
1.599,99 €
Vaša cena
1.535,99 €
Prihranek
64,00 €
   Izdelek je bil umaknjen iz prodaje.

NOVO V PONUDBI