TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

Zvočniki Logitech Z407 2.1 Bluetooth 80W RMS (980-001348)

Šifra: Z407
Računalniški zvočnik Logitech Z407 Bluetooth z nizkotoncem in brezžičnim upravljanjem
Impresiven zvok za vašo mizo z računalniškimi zvočniki Z407 Bluetooth. Strokovno nastavljen sistem zvočnikov 2.1 zagotavlja največjo moč 80 vatov in 40 vatov RMS. Izboljšajte svoj zvok z nizkotoncem, ki se spušča navzdol, in jasnost celotnega spektra z digitalno obdelavo signala. Elegantne ovalne satelitske zvočnike lahko postavite vodoravno ali navpično. Postavite jih tako, da ustrezajo vašemu delovnemu prostoru. Brezžični tonski krmilnik, ki podpira Bluetooth, vam omogoča popoln nadzor. Prilagodite nizke tone in glasnost, preskočite in začasno ustavite skladbe, ne da bi sploh vstali s kavča. Možna povezava preko Bluetooth, USB-A ali 3,5 mm vhodov.

ZVOK, KI NAPOLNI SOBO
Strokovno nastavljen sistem zvočnikov 2.1 ima največjo moč 80 vatov in 40 vatov RMS. Digitalna obdelava signalov zagotavlja uravnotežen zvočni profil in izboljšane nizke tone za pristen zvok, ki napolni prostor – od kristalno čistih visokih tonov do močnih srednjih nizkih tonov – brez ogrožanja bogatih, globokih nizkih tonov.

MOČNI NIZKI Z JASNOSTJO IN NATAČNOSTJO
20-vatni bas z digitalno obdelavo signala zagotavlja bogate, a jasne nizke tone in vrhunsko kakovost zvoka. Nizkotonec z navzdol usmerjenim priključkom za bas refleks zagotavlja "boom" v glasbi, filmih in igrah s polnim, čistim zvokom.

CENTRALNI KRMILNIK ZA POPOLNO BREZŽIČNO NADZOR
Brezžični nadzor tona z dosegom 30 metrov z jasnim vidnim poljem vam omogoča prilagajanje zvoka ne glede na to, kje v prostoru ste. Samo tapnite in zavrtite za predvajanje, premor in utišanje ter nadzor glasnosti in nizkih tonov. Tako preprosto je – sploh vam ni treba vstati s kavča.

ZVOČNIK Z DVEMA MOŽNOSTIMA NAMESTITEV
Elegantni, ovalni satelitski zvočniki so predstavljeni v izjemni antracitno sivi barvi. Postavite jih navpično ali vodoravno, kot želite.

VEČ NAČINOV POVEZAVE IN PREKLOPANJA
Imate izbiro. Preko Bluetooth, mikro USB in 3,5 mm vhoda lahko povežete do tri naprave. Za preklapljanje med žičnimi povezavami (3,5 mm in mikro USB) uporabite gumb za izbiro vira na dnu krmilnika. Z gumbom Bluetooth hitro preklopite nazaj na Bluetooth.


Ključne funkcije
SplošnoBluetoothDaAvdio kanali2.1 kanaliRMS moč40 WPriporočena uporabaUniverzalnaVir napajanjaBaterijaPriloženi kabliAUXTehnologija prenosaŽično in brezžičnoKoličina na paket1 kos.Širina škatle za pošiljanje34,7 cmDolžina škatle za pošiljanje42,7 cm
Dolge podrobnosti
StoritveAvdio kanali2.1 kanaliRMS moč40WPriporočena uporabaUniverzalnaBarva izdelkaAntracitDaljinskoDaDaljinski tipBrezžično
Vrata in vmesnikiTehnologija prenosaŽično in brezžičnoBluetoothDaBluetooth različica5.0
UspešnostVir napajanjaBaterija
Tehnične podrobnostiEnergija glasbe80 WPovezljivost USBDaNamestitev zvočnikovNamizna/knjižna polica, za namestitev na stenoTehnologija baterijAlkalna
Obseg dobavePriloženi kabliAUXPriložen daljinski upravljalnikDa
LogistikaKoličina na paket1 kos.Širina škatle za pošiljanje34,7 cmDolžina škatle za pošiljanje42,7 cmVišina škatle za pošiljanje28,4 cmTeža škatle za pošiljanje8,64 kg
Druge funkcije3,5 mm (1/8 palca) inDaVrsta baterijeAAAŠtevilo vključenih baterij1 kosŠtevilo podprtih baterij1
Podatki o embalažiŠirina embalaže210 mmGlobina embalaže340 mmVišina embalaže271 mmTeža paketa4 kgVrsta embalažeŠkatla


Na zalogi: DA
Redna cena
135,99 €
Vaša cena
114,23 €
Prihranek
21,76 €
   Izdelek je bil umaknjen iz prodaje.

NOVO V PONUDBI