TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

Learning Resources igra spomina BrainBolt Genius (062586)

Šifra: 062586
Igra spomina BrainBolt Genius

Igra Genius služi kot urjenje spomina. Poleg tega izboljšuje koordinacijo rok in oči ter podpira pravilen razvoj vizualne percepcije in budnosti. Primeren je za otroke od 7. leta dalje in odrasle, tudi starejše kot preventivo pred demenco. Ponuja 5 načinov, od katerih vsak ponuja različne težavnostne stopnje. Igro lahko igrata tudi 2 osebi hkrati. Obstaja tudi možnost utišanja zvoka in ponovitve kroga. Namenski gumbi olajšajo upravljanje.



Način posnemanja

V načinu "Imitacija" je naloga igralca, da si zapomni utripanje rdeče LED na tabli in jo pritisne v 7 sekundah. Na začetku je število osvetljenih LED diod majhno, vendar se sčasoma povečuje, vse do 21. Ta izziv zahteva koncentracijo in hitro reakcijo, kar zagotavlja odlično zabavo za vse starostne skupine.



Igrajte se z drugimi

Uživajte v igri skupaj s prijateljem ali družino. BRAINBOLT GENIUS lahko uporabljata tudi 2 osebi hkrati. Igralci izmenično ugibajo položaj rdečih ali modrih LED. Zmagovalec je tisti, ki prvi opravi prvih 5 krogov brez napak. To je odličen način za tekmovanje in ugotavljanje, kdo ima med prijatelji boljši spomin.



Zaporedje in načini Sequence Genius

V načinu zaporedja si mora igralec zapomniti in nato označiti zaporedje prikazanih LED. Sequence Genius pa je napredna različica prejšnjega načina, ki zahteva tudi ujemanje barv LED diod – v ta namen se mora igralec večkrat dotakniti dane LED diode, dokler se ne prikaže prava barva. To so načini, ki razvijajo sposobnosti opazovanja in spomina.



Način izklopa luči

V načinu ugasnjene luči bosta hkrati zasvetili 2 lučki LED, nato pa bo ena za trenutek ugasnila. Igralčeva naloga je poiskati manjkajočo ploščico, ki drugič ni bila osvetljena. Z vsako stopnjo postane igra težja, saj se pojavi še ena manjkajoča ploščica, ki zahteva še več pozornosti in budnosti.



Način Solitaire

V načinu "Pasijans" je naloga igralca, da klikne 21 ploščic, pri tem pa se izogne drugemu pritisku katere koli od njih. Ko ena LED dioda zasveti, jo mora igralec pritisniti enkrat v 3 sekundah. Če ista LED dioda znova zasveti, jo morate dvakrat pritisniti. Ta izziv vključuje zapomnitev, katere ploščice so bile prej osvetljene, zaradi česar je igra postopoma težja. To je popoln način za urjenje spomina in koncentracije.




Proizvajalec
Učni viri
Primerno za
otroci 7+
Število igralcev
1-2
Napajanje
baterije x 3 AAA (niso vključene)
Število načinov
5 (Imitacija, Zaporedje, Zaporedje Genij, Solitaire, Ugasnjene luči)
Možnost izklopa zvoka
Da
Možnost ponovitve kroga
Da



Na zalogi: Preverite zalogo
Redna cena
31,61 €
Vaša cena
30,35 €
Prihranek
1,26 €
Izdelek je bil dodan v košarico desno zgoraj.

NOVO V PONUDBI