TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

Learning Resources igrača Veggie Farm Sorting Set (062554)

Šifra: 062554
Komplet učnih virov za matematiko Veggie Farm

Združite učenje z zabavo in pomagajte otroku razviti spretnosti, povezane s štetjem, prepoznavanjem oblik, razvrščanjem, razlikovanjem barv in več! Set za sortiranje Veggie Farm vključuje penasto ploščo z vrtnim vzorcem, 25 plastičnih zelenjave v 5 barvah, 10 dvostranskih kartic, 5 veder za zelenjavo in 5 držal za kartice. Našli boste vse, kar potrebujete za organizacijo zanimive, a razvijajoče zabave za najmlajše! Igrača je namenjena otrokom, starim 3 leta in več.



Razločujte barve in oblike

Kmetija Veggie Sorting Set bo vašemu otroku pomagala pri učenju barv in oblik. Na primer, lahko jih prosite, naj razvrstijo vso zelenjavo po barvah in jo "posadijo na vrt" ali pa jo položijo v vedra z ustreznimi kartami. Še ena zabavna ideja je, da eno poleg druge razporedite več zelenjave iste barve in eno druge barve. Otrokova naloga bo poudariti, katera stvar se ne ujema z drugimi!



Učenje štetja skozi igro

S kompletom za razvrščanje Veggie Farm lahko otroku ponudite tudi nekaj iger, ki mu bodo pomagale pri učenju štetja. V vedro položite dve karti – eno s številko in drugo z obrisom zelenjave. Nato prosite svojega otroka, naj doda pravo število ujemajočih se kosov! Izmislite si lahko tudi različne zgodbe, na primer "na tržnici želite prodati 2 rdeči zelenjavi in 3 zelene zelenjave." Otrokova naloga bo prešteti, koliko zelenjave bo prodal skupaj! Toliko možnih iger in dejavnosti omogoča ure odlične zabave – brez nevarnosti dolgočasja.



V kompletu

Vedro za zelenjavo x5
Zelenjava x25 (po 5 zelenjav v 5 barvah)
Dvostranske karte x10 (2 kompleta s številkami od 1 do 5 na eni strani in barvami ali obrisi zelenjave na drugi)
Imetnik kartice x5
Penasta igralna plošča


Proizvajalec
Učni viri
Ime
Kmetija za sortiranje zelenjave
Model
LER5553
Starost otroka
3+



Na zalogi: Preverite zalogo
Redna cena
30,59 €
Vaša cena
29,37 €
Prihranek
1,22 €
Izdelek je bil dodan v košarico desno zgoraj.

NOVO V PONUDBI