TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

Learning Resources igrača za učenje kodiranja Botley 2.0 Set (062557)

Šifra: 062557
Učni viri Botley 2.0 the Coding Robot Activity Set LER 2938

Komplet aktivnosti Botley 2.0 za učenje kodiranja bo vašemu otroku pomagal razviti uporabne veščine, kot so osnovno programiranje, kritično, logično in analitično razmišljanje, reševanje problemov, prostorska domišljija, timsko delo in drugo. Vključuje majhnega robota, ki ga je mogoče programirati, da se premika po določenih poteh in opravlja različne naloge. Poleg tega naprava zlahka zaznava predmete in deluje v temi. Izdelek je primeren za otroke od 5. leta naprej.



Učenje programiranja skozi igro

Komplet vključuje številne elemente, kot so deske, palice, kodirne kartice, kocke in žoge. Z njihovo pomočjo lahko ustvarite dovršene poti in arene za robota. Na voljo so tudi posebne snemljive roke, ki omogočajo Botleyju 2.0 premikanje različnih predmetov in opravljanje drugih zanimivih nalog. Programiranje naprave olajša priložen daljinski upravljalnik – z njim lahko otrok enostavno ustvarja različne funkcije, zanke, pogojne naloge in še kaj. Mladi uporabniki lahko kodirajo do 150 korakov v 6 različnih smereh – možnosti so res ogromne!



Vsestranski robot

Glavni del nabora robotov Botley 2.0 se ne more le premikati po programiranih poteh in premikati predmete, temveč lahko na primer tudi zaznava predmete. Ima tudi vgrajen svetlobni senzor - v temi se mu oči začnejo svetiti. Otrok ima tudi možnost izbire barve osvetlitve in programiranja naprednih sekvenc svetlobnih učinkov. Vendar to še ni vse – robot lahko prepozna črne črte, natisnjene na ploščah v kompletu, in se premika po njih. Na voljo so tudi skrivne kode, po vnosu katerih Botley 2.0 izvede različne trike – naj vaš otrok preizkusi vse!



Vključeno v komplet

Robot Botley 2.0
Programiranje daljinskega upravljalnika
2 kompleta robotskih rok
40 kodirnih kartic
6 kodirnih plošč
8 palic
12 kock
2 zatiča
2 zastavici
2 žogi
1 gol
1 komplet nalepk, ki se svetijo v temi


Proizvajalec
Učni viri
Ime
Komplet aktivnosti Botley 2.0
Model
LER2938
Napajanje
Robot: 3x AAA baterija; Daljinec: 2x AAA baterija; (ni v kompletu)
Otrokova starost
5+



Na zalogi: Preverite zalogo
Redna cena
100,97 €
Vaša cena
96,93 €
Prihranek
4,04 €
Izdelek je bil dodan v košarico desno zgoraj.

NOVO V PONUDBI