TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

Learning Resources igrača za učenje kodiranja Botley The Coding Robot (062559)

Šifra: 062559
Učni viri Botley The Coding Robot LER 2936

Pomagajte svojemu otroku povezati učenje z zabavo. Robot Learning Resources Botley najmlajšim omogoča, da se naučijo osnov kodiranja, analitičnega razmišljanja, reševanja problemov, timskega dela itd. Programirate ga lahko za premikanje po določenih poteh in izvajanje posebnih nalog, kot je izogibanje predmetom ali premikanje predmetov. Igrača je primerna za otroke od 5. leta naprej.



Združite učenje z zabavo

Komplet vključuje daljinski upravljalnik, ki je enostaven za uporabo, s katerim lahko otrok programira robota, ustvarja zanke, uporablja funkcije zaznavanja predmetov, načrtuje pogojne naloge in še veliko več. Možno je kodirati zaporedja do 80 korakov - dolžina enega koraka je približno 20 cm. Majhnim uporabnikom je na voljo tudi 40 kartic, ki olajšajo izdelavo dovršenih programov. V paketu boste našli tudi snemljive roke - ko bo nameščen, bo Botley lahko premikal izbrane predmete.



Veliko možnosti

Robot je sposoben zaznati črne črte in se premikati po njih. Tako lahko otrok ustvari poti zanj s tablami, ki so v kompletu, ali pa jih nariše sam – dovolj je le bel list papirja in debel flomaster. Poleg tega Botley zaznava predmete – lahko ga programiramo tako, da na primer ob srečanju s predmetom spremeni smer. Na voljo so tudi posebne sekvence gibanja, po vnosu katerih bo robot izvajal različne trike. Njihovo testiranje bo otroku zagotovo prineslo veliko veselja!



Vključeno v komplet

Robot Botley
Programiranje daljinskega upravljalnika
Snemljive robotske roke
40 kodirnih kartic


Proizvajalec
Učni viri
Ime
Botley kodirni robot
Model
LER2936
Napajanje
Robot: 3x AAA baterija; Daljinec: 2x AAA baterija; (ni v kompletu)
Otrokova starost
5+



Na zalogi: Preverite zalogo
Redna cena
70,37 €
Vaša cena
67,56 €
Prihranek
2,81 €
Izdelek je bil dodan v košarico desno zgoraj.

NOVO V PONUDBI