TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

Learning Resources igrača za učenje kodiranja Botley The Robot Set (062583)

Šifra: 062583
Učni komplet za kodiranje LER 2935 (robot Botley)

S kompletom učnih virov se lahko mladi raziskovalci seznanijo s konceptom kodiranja in programiranja. Robot Botley lahko izvaja zaporedje korakov, se izogiba oviram, manevrira po progah in premika predmete. Opremljen je s senzorjem na dnu in lahko sledi črni črti, ki jo lahko otrok ustvari s kartami, ki so priložene kompletu. Paket vsebuje do 77 elementov. Igrača je primerna za otroke stare 5 let in več.



Interaktivno učenje

Z učnimi viri imajo otroci priložnost, da se hkrati ukvarjajo z učenjem, tehnologijo, inženirstvom in matematiko. Interakcija z robotom Botley omogoča učenje programiranja in razvija tudi logično razmišljanje. Kodiranje poteka brez uporabe zaslona računalnika ali tablice, kar je koristno za otrokovo zdravje, vid in koncentracijo.



Za male programerje

Robot Botley je opremljen s senzorjem, ki mu omogoča natančno premikanje po poti, ki jo določi otrok, izogibanje oviram in manevriranje po progah. Zamenljive roke, ki so vključene v komplet, omogočajo tudi premikanje izbranih predmetov. Posledično imajo ambiciozni programerji priložnost razumeti vzročno-posledično delovanje robota in programiranje z vizualnim sledenjem njegove poti gibanja.



Skrite funkcije za radovedneže

Igranje z robotom Botley je neskončno odkritje. Otroci lahko najdejo skrite lastnosti in tudi prisilijo robota, da jih pozdravi, izgovori svoje ime, oddaja zvoke ali se nauči novih korakov. Z učnimi viri dolgčas ne ogroža nobenega otroka!



Celoten komplet iger

Komplet vključuje do 77 elementov, ki spodbujajo ustvarjalnost in inženirsko razmišljanje z gradnjo različnih prog in ovir. Otroku bodo na voljo robot, daljinski programator, zamenljive robotske roke, kodirne kartice in razni drobni dodatki, ki bodo omogočili nepozabno avanturo!



Pripravljen za igranje

Botley je pripravljen za igro takoj po izdelavi. Vendar pa potrebuje 3 AAA baterije, ki niso priložene kompletu. Daljinski programator za napajanje potrebuje 2 AAA bateriji (kupite jih posebej).



V kompletu:

Botley Robot x1
Oddaljeni programator x1
Par zamenljivih robotskih rok x1
Kodiranje kartic x40
Deske x6
Palice x8
Kocka x12
Stožec x2
Zastava x2
Žoga x2
Cilj x1
List z nalepkami x1
Navodila za uporabo x1


Proizvajalec
Učni viri
Model
LER 2935
Namenjeno
Otroci, stari 5 let in več
Robotsko napajanje
3 baterije AAA (niso vključene)
Napajalnik za daljinsko programiranje
2 AAA bateriji (nista vključeni)
Dimenzije robota
12,5 x 10 cm



Na zalogi: Preverite zalogo
Redna cena
94,85 €
Vaša cena
91,06 €
Prihranek
3,79 €
Izdelek je bil dodan v košarico desno zgoraj.

NOVO V PONUDBI