TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

Learning Resources komplet za učenje matematike Mini Muffin Match Up (062552)

Šifra: 062552
Komplet za matematiko Mini Muffin

Spodbujajte svojega otroka, da se nauči štetja, razlikovanja barv, povezovanja kosov, razvrščanja in še več! Mini Muffin Match Up je vsestranska izobraževalna igrača, ki spodbuja razvoj različnih spretnosti in obenem zagotavlja veliko zabave. Set vsebuje poseben pladenj, 60 majhnih mafinov v 6 barvah, 12 dvostranskih sortirnih vložkov, pinceto in 2 penasti kocki. S tem lahko organizirate različne igre in aktivnosti! Igrača je primerna za otroke stare 3 leta in več.



Razlikuj barve

V kompletu boste našli majhne mafine v 6 barvah, s katerimi boste otroka naučili razlikovati barve. Katere igre so predlagane? Na primer, v izbrane predelke v pladnju položite barvno kodirane sortirne vložke in nato prosite svojega otroka, naj ustrezne kolačke poveže z oznakami. Lahko pa izberete en mafin in otroku predlagate, naj poišče drugega, ki mu ustreza. Druga zabavna ideja je, da več enakih kolačkov in enega drugačne barve položite v predal na pladnju – otrokova naloga bo pokazati, kateri kos se ne ujema z drugimi.



Učenje štetja

Komplet Mini Muffin Match Up prav tako olajša učenje štetja. Lahko na primer vržete kocke s številkami in z barvami, potem pa glede na to, kar izpade, otroku rečete, naj vam da pravo število mafinov v določeni barvi. Dobro si je izmisliti tudi kratke zgodbice, na primer »Imam 2 rumena mafina, mama mi je dala 2 zelena« – otrokova naloga bo prešteti, koliko mafinov skupaj. Kaj je še vredno igrati? Vse mafine položite na pladenj in vrzite kocko s številkami – glede na to, katera številka izpade, prosite otroka, naj s pinceto izvleče ustrezno število kosov. Tako ne boste samo vadili štetja, ampak tudi razvijali ročne spretnosti!



Zabava za 2 igralca

Mini Muffin Match Up ustvarja tudi prostor za organiziranje iger za 2 igralca. Mafine položite v vse predelke v pladnju – en otrok bo imel zgornjo vrsto, drugi pa spodnjo. Nato igralca izmenično mečeta kocko s številkami in glede na to, katera številka izpade, vzameta ustrezno število kosov. Za to lahko uporabijo pinceto. Zmaga igralec, ki prvi izprazni svoje predelke!



Vključeno

Pladenj za razvrščanje
60 mafinov (po 10 v 6 barvah)
Penasta kocka s številkami
Penasta kocka z barvami
Pinceta
12 dvostranskih sortirnih vložkov


Proizvajalec
Učni viri
Ime
Mini Muffin Match Up
Model
LER5556
Otrokova starost
3+



Na zalogi: Preverite zalogo
Redna cena
25,49 €
Vaša cena
24,47 €
Prihranek
1,02 €
Izdelek je bil dodan v košarico desno zgoraj.

NOVO V PONUDBI