TRGOVINA ZIP
Polje pri bistrici 10, BISTRICA OB SOTLI
03 5804 370
TRGOVINA ZIP
Cesta krških žrtev 141
KRŠKO 031 808 080

Zasebnost in piškotki

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Upravitelj spletne trgovine je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. 

Za potrebe poslovanja shranjujemo naslednje uporabnikove podatke: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko, ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu zip.si. Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku shranjujejo za dobo 2 mesecev. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

 

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih zip.si zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov.

 

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni? Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka Namen Čas piškotka
PHPSESSID Identifikacija uporabnika. Do zaprtja zavihka
Google Analytics - gat Pospešuje hitrost zahtevkov. 1 minuta
Google Analytics - ga Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani. 2 leti
Google Analytics - gid Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani. 6 mesecev
fr Facebook oglaševanje. 3 mesece
cc_analytics Ta piškotek se nastavi zato, da si spletno mesto zapomni vašo odločitev glede analitičnih piškotkov. Nastavi se potem, ko ste odločitev sprejeli. Dokler ga sami ne izbrišete, vas spletno mesto ne bo več spraševalo glede uporabe analitičnih piškotkov. 1 leto

 

 

Izbriši dovoljenje za uporabo piškotkov

NOVO V PONUDBI